Onze roedel

Ik mag mij de trotse bezitter noemen van een stel cockertjes in de bijzondere kleur sable bont en sable schimmel. Ze hebben stuk voor stuk een heel bijzonder, vrolijk en bovenal lief karakter. Een roedel die hier in huis woont, samen met ons en onmisbaar is binnen ons gezin.

 • Fenna

  Fenna

  11-11-2017

  Fenna is onze sable bonte cocker. Ze is hier geboren en in het bezit van wel een heel groot knuffelgehalte. Het is niet een hele stoere meid en bekijkt de wereld heel rustig vanuit haar dromerige ogen. Ik ben gek op haar en begin te vermoeden dat ze dat wel heel goed door heeft, de slimmerd.
 • Emy

  Emy

  14-06-2017

  Fenna is dochter van onze Bonita. Als ik haar zou moeten omschrijven schiet mij het eerste woord vrolijkheid binnen. Ze is onze slimste cocker en wil graag wat voor je doen. Ze is net zoals Bonita ontzettend lief en een tikkeltje opdringerig. Een super mooi teefje met een geweldig karakter.

  Bekijk meer foto's

 • Bonita

  Bonita

  27-09-2014

  Bonita is dochter van Bolle en Yette. Zo bijzonder dat we haar vanaf het allereerste moment dat ze hier geboren is bij ons hebben.

  Het is een heel vrolijk cockertje die altijd een beetje pup zal blijven. Ze wil het liefst de hele dag bij je in de buurt blijven en samen het avontuur met je aan gaan.

  Bekijk meer foto's

 • Yette

  Yette

  22-05-2012

  Yette is een klein cockertje met een lieve uitstraling. Ze is heel zacht van karakter en voor ons heel bijzonder omdat ze ons allereerste cockertje is die hier is komen wonen.

  Met haar is ons kenneltje begonnen waar ze deel van uit maakt samen met haar dochter Bonita. Een onmisbaar hondje waar we lang van hopen te genieten.

  Bekijk meer foto's

 • Bolle

  Bolle

  24-07-2012

  Bolle is in Zweden geboren en is hier komen wonen toen hij een half jaar oud was. Het is een lot uit de loterij en liefde op het eerste gezicht.

  Hij heeft een super karakter. Het is een enorme vrijkous en in het bezit van een enorme uitstraling met zijn grote voorkomen. Hij is mijn maatje en mijn voetverwarmer en zou niet zonder hem kunnen.

  Als ik hem zou moeten beschrijven zou ik zeggen, een reus van een cocker met een reusachtig karakter. Wij gebruiken hem niet meer als dek reu.

  Bekijk meer foto's