Onze roedel

Ik mag mij de trotse bezitter noemen van een stel cockertjes in de bijzondere kleur sable bont en sable schimmel. Ze hebben stuk voor stuk een heel bijzonder, vrolijk en bovenal lief karakter. Een roedel die hier in huis woont, samen met ons en onmisbaar is binnen ons gezin.

 • Roy

  Roy

  30-07-2011

  Roy is onze bruin sable bonte cocker. Volgens mij denkt hij zelf dat hij eeuwig jong blijft. Hij heeft een heel speels karakter en kan met bijna alle honden overweg. Ga je wat met hem ondernemen begint zijn staart zo hard te kwispelen wat vervolgens pas weer stopt als hij weer gaat rusten. Hij is ook erg lief voor onze pupjes, heerlijk ventje.

  Bekijk meer foto's

 • Lola

  Lola

  26-10-2018

  Lola is dochter van onze Bonita. Het is een teefje wat vrolijkheid uitstraalt. Ze is ondernemend en ook zeker wel ondeugend en heeft een hoog knuffelgehalte. precies wat wij in een cockertje zoeken. Oma van deze telg is onze Yette en we kunnen haar familietrekjes wel terug zien. Leuk drie generaties binnen de roedel.

  Bekijk meer foto's

 • Bonita

  Bonita

  27-09-2014

  Bonita is dochter van Bolle en Yette. Zo bijzonder dat we haar vanaf het allereerste moment dat ze hier geboren is bij ons hebben.

  Het is een heel vrolijk cockertje die altijd een beetje pup zal blijven. Ze wil het liefst de hele dag bij je in de buurt blijven en samen het avontuur met je aan gaan.

  Bekijk meer foto's

 • Yette

  Yette

  22-05-2012

  Yette is een klein cockertje met een lieve uitstraling. Ze is heel zacht van karakter en voor ons heel bijzonder omdat ze ons allereerste cockertje is die hier is komen wonen.

  Met haar is ons kenneltje begonnen waar ze deel van uit maakt samen met haar dochter Bonita. Een onmisbaar hondje waar we lang van hopen te genieten.

  Bekijk meer foto's

 • Bolle

  Bolle

  24-07-2012

  Bolle is in Zweden geboren en is hier komen wonen toen hij een half jaar oud was. Het is een lot uit de loterij en liefde op het eerste gezicht.

  Hij heeft een super karakter. Het is een enorme vrijkous en in het bezit van een enorme uitstraling met zijn grote voorkomen. Hij is mijn maatje en mijn voetverwarmer en zou niet zonder hem kunnen.

  Als ik hem zou moeten beschrijven zou ik zeggen, een reus van een cocker met een reusachtig karakter. Wij gebruiken hem niet meer als dek reu.

  Bekijk meer foto's