Onze roedel

Ik mag mij de trotse bezitter noemen van een stel cockertjes in de bijzondere kleur sable bont en sable schimmel. Ze hebben stuk voor stuk een heel bijzonder, vrolijk en bovenal lief karakter. Een roedel die hier in huis woont, samen met ons en onmisbaar is binnen ons gezin.

 • Milo

  Milo

  Milo onze reu die met z,n prachtige ogen iedereen weet in te pakken. Hij heeft een heel vrolijk karakter en blijft de eeuwige pup. Hij is inmiddels pappa van onze laatste 2 nestjes en heeft het lieve karakter doorgegeven aan zijn kinderen. Ik ben erg blij met deze pracht cocker!
 • Roy

  Roy

  30-07-2011

  Roy is onze bruin sable bonte cocker. Volgens mij denkt hij zelf dat hij eeuwig jong blijft. Hij heeft een heel speels karakter en kan met bijna alle honden overweg. Ga je wat met hem ondernemen begint zijn staart zo hard te kwispelen wat vervolgens pas weer stopt als hij weer gaat rusten. Hij is ook erg lief voor onze pupjes, heerlijk ventje.

  Bekijk meer foto's

 • Yette

  Yette

  22-05-2012

  Yette is een klein cockertje met een lieve uitstraling. Ze is heel zacht van karakter en voor ons heel bijzonder omdat ze ons allereerste cockertje is die hier is komen wonen.

  Met haar is ons kenneltje begonnen waar ze deel van uit maakt samen met haar dochter Bonita. Een onmisbaar hondje waar we lang van hopen te genieten.

  Bekijk meer foto's

 • Bonita

  Bonita

  27-09-2014

  Bonita is dochter van Bolle en Yette. Zo bijzonder dat we haar vanaf het allereerste moment dat ze hier geboren is bij ons hebben.

  Het is een heel vrolijk cockertje die altijd een beetje pup zal blijven. Ze wil het liefst de hele dag bij je in de buurt blijven en samen het avontuur met je aan gaan.

  Bekijk meer foto's

 • Lola

  Lola

  26-10-2018

  Lola is dochter van onze Bonita. Het is een teefje wat vrolijkheid uitstraalt. Ze gaat graag met mij alleen op pad waar ze zich voorbeeldig gedraagt. Heel alert, en tikkeltje onzeker maar met een hoog knuffelgehalte. Oma van deze telg is onze Yette en we kunnen haar familietrekjes wel terug zien. Leuk drie generaties binnen de roedel.

  Bekijk meer foto's

 • Sascha

  Sascha

  08-07-2020

  Sascha is dochter van Roy en Lola. Heerlijk hondje wat ik vanaf de eerste tel in mijn handen heb kunnen houden en hoe bijzonder is dat. Ze heeft een heel lief en vrolijk karakter waarmee ze een warme plek binnen ons gezin heeft weten te bemachtigen. Van dit knuffelbeertje gaan wij nog enorm genieten. Ik ben dol op haar!

  Bekijk meer foto's