• Home
  • Leuke Cocker verhalen

Leuke Cocker verhalen

Holly van 5 maandjes oud

Wat een lekker pupje. Weer even mogen genieten van haar onbevangen, onschuldige maar vooral ondernemende karakter. Ik zou wel een huis vol willen alleen tja ik geloof niet dat iedereen dat zo een goed idee gaat vinden hier.
Holly van 5 maandjes oud

Donna

Ik kreeg van de week deze mooie foto van Donna in de sneeuw en wil deze even delen. Wat een ontzettende leukerd om te zien en ik heb te horen gekregen dat ze heel speels is en altijd wel in voor een lolletje. Ik kijk nog met veel plezier terug naar dit nestje. Hier heb ik niet met 100 procent van genoten maar met wel 200 procent. In dit nestje zaten allemaal toverballetjes en dit is er 1 van. Donna is dochter van onze lieve Yette. Als je verder in de nieuwsberichten gaat kijken kom je Guus haar broer ook tegen.
Donna

Guus is wel heel erg relaxed.

Ik kreeg deze foto van de baasjes van Guus (Eugenie Dirkse). Hij is zo leuk en een echte levens genieter. Volgens mij wil hij ons gewoon vertellen. Kom zie het leven van de zonnige kant en geniet allemaal wat meer, kijk maar naar mij. Guus is de zoon van Yette en Miles.
Guus is wel heel erg relaxed.